Про нас

Ми — Антон і Саша. У нашого рецепта піввікова сімейна історія. Ми його отримали від мами нашого друга Санжеея, Шреі.
 

Ми з Санжеем вчилися разом в Штатах. Він, як і я, приїхав на навчання з сім'єю і наші діти і дружини швидко здружилися. Саме тоді я і закохався в індійську кухню і думаю, що ця любов на все життя.

Даал займає лідируюче місце в індійській кулінарії і має багато варіантів і похідних. Він може бути супом, пастою, гарніром, закускою, але в будь-якому вигляді він прекрасний і ніколи не набридає.

В Індії з Даалом, як з нашим борщем - у кожної господині є своя родзинка приготування. Коли в гості до Санжая приїхала його мама ми спробував її Даален і він був по-новому прекрасний.


Я попросив Шрею (маму Санжеея) навчити мене цим рецептом і вона люб'язно погодилася передавши частинку своєї сімейної історії мені. Так готувала Даал ще її бабуся, а тепер готуємо ми!

© 2020 «DALECO».

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle